MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

AZ ŐSZI MUNKÁLATOK MÁR MEGKEZDŐDTEK A FÖLDEKEN – ÉRDEMES ELŐRE GONDOLKODNI A TAVASZI VETÉSI SZEZONR

AZ ŐSZI MUNKÁLATOK MÁR MEGKEZDŐDTEK A FÖLDEKEN – ÉRDEMES ELŐRE GONDOLKODNI A TAVASZI VETÉSI SZEZONR

Az őszi munkálatok már megkezdődtek a földeken – érdemes előre gondolkodni a tavaszi vetési szezonra. Már beérett a napraforgó és a kukorica is sok helyen, így elkezdődhettek az őszi betakarítási munkálatok és a talaj előkészítése az őszi vetésekre.

A nyár a szokásosnál is melegebb és szárazabb időjárást hozott, így a gazdák feje nem csak amiatt fájhat, hogy a termés mennyisége elmarad a várakozásoktól, de a talaj előkészítése is sokkal több munkát és figyelmet igényel, mint egyébként.

 

Főleg azokat érintik az extra feladatok, akik nem, vagy nem eleget tudtak öntözni.

 

Számukra nagy felüdülést hoz az esős idő megérkezése is.

Ha a hőmérséklet nem csökken jelentősen és a csapadékos idő hosszabb távon fennmarad, az nagy felüdülést jelent majd az őszi vetést tervező gazdaságoknak.

Könnyebb dolga lesz azoknak is, akik már a tavasz vagy a nyár folyamán megejtették a gépparkjuk frissítését.

A mezőgazdasági munkagép állomány korszerűsítése nem csak a betakarítást, de a termés eladhatóságát is megkönnyíti, hiszen sokkal precízebb és pontosabb munkát tesz lehetővé egy olyan rendszer, ami tű pontossággal üzemel.

A betakarított termés minősége sokszor adott, de precíz válogatással, kezeléssel és polírozással az átlagos minőség is sokkal vonzóbbá tehető és a piacokon sokkal jobb feltételekkel értékesíthető.

Ehhez persze az is szükséges, hogy az igényeket alapul véve, jól megtervezve és profi módon kivitelezve álljanak össze a gépsorok.

Ennek megtervezéséhez, beszerzéséhez és összeállításához pedig sokszor jól jöhet a profi segítség.

A Krimzon Kft sok éves tapasztalattal és rendkívül jó kapcsolati rendszerrel rendelkezik a mezőgazdasági munkagépek forgalmazásának tekintetében, és minden lehetőségét és tudását a magyar gazdaságok optimális működésének biztosításához, szolgálatba is állítja.

Egészen a kezdetektől, a tervezési folyamatoktól, a finanszírozás megtervezésén és kivitelezésén át, a mezőgazdasági gépek beszerzéséig és beüzemeléséig minden folyamatrészletben nagy szerepet tudunk vállalni és szakértői segítséget tudunk biztosítani ügyfeleinknek.

De a Krimzonnal itt sem ér véget a közös munka, hiszen egyedi feltételű szervízgaranciánknak köszönhetően azok a gazdák, akik tőlünk vásároltak, a használat során mindig és minden körülmények között biztonságban érezhetik magukat. 

És nem csak a legprofesszionálisabb munkagépek beszerzésének segítésével tudjuk segíteni a magyar gazdaságok sikerességét, hanem kiváló palánta kínálatunk is azt támogatja, hogy a magyar háztartásokba a legjobb minőségű termékek kerülhessenek az asztalra.

Érdemes már most előre gondolkodni, és időben felkészülni a tavaszi vetési szezonra.

 

A Krimzon Kft egyedüli forgalmazója a lengyel Krason márka kivételes palánta választékának.

 

Legyen szükség akár üvegházi növényekre, paradicsomra, paprikára, fejes káposztára, brokkolira, gyökér növényekre, salátára vagy uborkára, a legjobb minőségben tudjuk ezeket megrendelőink rendelkezésére bocsájtani.

Üzleti tevékenységünk során ismérvünk a pontosság és a megbízhatóság, és nem adjuk nevünket a legjobbat alul múló minőséghez.

Akik minket választanak, gördülékeny és flott folyamatokról számolhatnak be, és nálunk nem fordulhat elő negatív, kizárólag csak pozitív csalódás.

Keress minket bizalommal Deszken telep helyünkön, vagy a weboldalunkon megtalálható egyéb elérhetőségeink valamelyikén!

Kezdjünk bele mihamarabb közösen a fejlesztési munkálatokba, szerezd be, amire szükséged lehet annak érdekében, hogy vállalkozásod teljesítménye valóban kiaknázza a potenciális lehetőségeidet!

Mi itt leszünk, és segítünk neked, végig kísérjük a folyamatokat és szakértő tanácsokkal is ellátunk, amennyiben ezt igényled! 

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista