MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

BOMBAKÉNT ROBBANT A HÍR, HOGY A NÜRBURGRINGEN TESZTELTÉK A CLAAS ÚJ GÉPÉT, A XERION 5000 -T!

BOMBAKÉNT ROBBANT A HÍR, HOGY A NÜRBURGRINGEN TESZTELTÉK A CLAAS ÚJ GÉPÉT, A XERION 5000 -T!

Bombaként robbant a hír, hogy a Nürburgringen tesztelték a Claas új gépét, a Xerion 5000-t! Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy a nagy autógyártók tesztelésre használják a méltán híres Nürburgringet

De arra korábban még nem igazán volt példa, hogy traktort teszteljenek a Forma1-es versenyeknek is helyt adó pályán.

 

Persze, ne képzeljük, hogy csúcsokat döntögettek a sebességet illetően, hiába vezette az 520 lóerős gépet egy német autóversenyző, Christian Menzel.

 

Ugyan a Mercedes-motorral hajtott, 17 tonnás traktor végsebessége 50 km/h, mégis elmondható, hogy jelenleg a legerősebb a piacon kapható kínálatból.

Kör ideje messze alul múlt minden eddigi, a pályán kipróbált járművet, de persze ennek az eseménynek nem is a gyorsasági csúcs döntés volt a lényege.

Az új Claas traktor bemutatása ezen a pályán olyan média figyelmet hozott a cégnek, ami korábban még nem fordult elő a traktorbemutatások történelmében.

Igaz, van is mire figyelmet fordítani, hiszen szuper technikai újítások is vannak az új mezőgazdasági gépben.

A traktor fülkéje például 180 fokban fordítható, ami azért is roppant előnyös, mert nem kell bajlódni a tolatással, a fülke folyamatosan a menetirány felé állítható.

Az újítás nagyszerű, bár a márka korábbi darabjai is elnyerték már a magyar piac osztatlan elismerését. Mint kiderült, a John Deere után a Claas a magyar gazdák második kedvenc traktormárkája egy 2020-as kutatás szerint.

A Krimzon Kft mindig is nagy hangsúlyt fektetett a minőségre, és felismerve a piaci igényeket, választékunk kizárólag a legjobb minőségű munkagépekből áll össze, legyen szó akár új, akár használt traktorokról.

Számos John Deere és Claas traktor típusból válogathatnak érdeklődőink. Vállaljuk a gépek beszerzését, műszaki átnézését és teljes vizsgálatát, majd a hivatalos papírok elintézése után a traktort használatra készen szállítjuk le új tulajdonosának.

Emellett kiterjedt szervízszolgáltatást is vállalunk, hogy a munka minden esetben gördülékenyen folyhasson a nálunk vásárolt munkagépekkel.

Mint említettem, nem csak új, de használt munkagépek forgalmazásával is foglalkozunk, megrendelésre jó minőségű, átvizsgált import traktorokat tudunk leszállítani a megrendelőink számára.

De új traktorok vásárlásakor is érdemes hozzánk fordulni, hiszen magyarországi forgalmazói vagyunk a legkiválóbb lengyel márkáknak, mint például a Michalak vagy a Krukowiak.

És hogy még az eddig elmondottakat is fokozzuk, nem csak a beszerzésben, de finanszírozásban is szakértő segítségre számíthatnak tőlünk a magyar gazdák. Számos rendkívül kedvező pénzügyi termék elérésében is segíteni tudunk, a gördülékeny fejlődés érdekében.

Cégünk sok éves tapasztalatra alapozott szaktudása már sokszor kiállta a próbát, büszkék vagyunk arra, hogy számos magyar gazdaság fejlődésében tölthettünk be komoly, a fejlődést nagyban segítő szerepet. 

Jövőbeni terveink szerint is folytatnánk eddigi sikeres tevékenységünket, így készséggel állunk a mezőgazdasági gépvásárlást fontolgató érdeklődőink rendelkezésére.

Legyen szó egyszerű tanácsadásról, vagy egy komplex fejlesztés kivitelezéséről, a Krimzon Kft-re mindig számíthatnak az agrárium dolgozói és vállalkozói.

Elérhetőek vagyunk Deszki telephelyünkön, és a weboldalon található elérhetőségeink bármelyikén.

Ha traktorvásárláson töröd a fejed, nem most nem ruháznál be egy vadiúj gépre, nálunk biztonsággal vásárolhatsz használt traktorokat.

Biztos lehetsz benne, hogy minden tapasztalatunkat és szakértelmünket latba vetve fogunk téged a lehető legjobb választáshoz és leggördülékenyebb vásárlási folyamathoz segíteni.

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista