MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

EGYÁLTALÁN NEM ÖRDÖGTŐL VALÓ A PERMETEZÉS! SŐT! A LEGTÖBBSZÖR SZÜKSÉGES!

EGYÁLTALÁN NEM ÖRDÖGTŐL VALÓ A PERMETEZÉS! SŐT! A LEGTÖBBSZÖR SZÜKSÉGES!

Egyáltalán nem ördögtől való a permetezés! Sőt! A legtöbbször szükséges! Amikor azt a szót halljuk, hogy permetezés, sokakban felrémlik a villogó piros lámpa: VEGYSZER!

A mezőgazdaságban jártas szakemberek mind tudják, hogy bizonyos permetezések elengedhetetlenek az év különböző szakaszaiban ahhoz, hogy a termés végül szép, kiegyensúlyozott, betegségektől és a kártevőktől mentes legyen.

 

Mert igen, a növényeket nem elég pusztán gondosan elvetni, és az előírásoknak megfelelően gondozni, meg is kell védeni azokat a káros hatásoktól. És ehhez sokszor vegyszerek szükségesek.

 

De mi is a vegyszer?

 

Ez a kifejezés pusztán annyit jelent, hogy kémiailag előállítható anyagról van szó.

De nem foglalja kötelezően magában, hogy ennek feltétlenül a természetben nem előforduló anyagnak kell lennie, és azt pedig pláne nem, hogy az emberi egészségre mindenképpen káros egy ilyen szer használata.

Sőt, mint korábban említettük, sokszor nagyon is szükséges egy-egy vegyszer felhasználása, ha azt szeretnénk, hogy a termés bekerülhessen a kereskedelmi forgalomba.

Az Unió szigorú szabályzásokkal korlátozza a permetszerek használatát, elősegítve, hogy ne kelljen félnünk azok káros hatásától, de lehetővé tegye a termések elégséges védelmét.

A permetezés célja és funkciója sok féle lehet függően a termesztés módjától, helyétől, idejétől és a megtermelt növények fajtájától.

Vannak azonban általános szabályok, amiket ezektől függetlenül minden esetben érdemes betartani a gazdaságoknak permetezés közben.

Érdemes például szél és csapadék mentes időben belekezdeni a permetezési folyamatba, hiszen a szél csökkentheti a permetszer célba érkezési mennyiségét, a nedves növényeken pedig nehezebben szívódnak fel a szükséges anyagok.

Tartsuk be a szükséges biztonsági előírásokat, viseljünk permetezés közben megfelelő védőruházatot és óvakodjunk attól, hogy a permetszer a célzott növényeken kívül másra is rákerülhessen.

A permetszereket mindenkor a gyártó által előírt mennyiségben és módon kell használni, ezeknek mindig nézzünk utána, mielőtt elkezdjük a munkafolyamatot. 

A legoptimálisabb hatás érdekében használjunk professzionális permetező berendezést.

A Krimzon Kft kínálatában megtalálhatóak a lengyel Krukowiak márka legkiválóbb minőségű permetező gépei, amit jó szívvel ajánlunk a kis, közepes és nagy gazdaságok számára egyaránt.

Kifejezetten a professzionális, nagy méretű mezőgazdaságok számára ajánlatos a folyamat gépesítése a legbiztonságosabb munkavégzés és az optimális kapacitás elérése érdekében.

A Krukowiak kínálatában megtalálhatóak felfüggesztett, vontatott és önjáró permetezők is egyaránt, így a gazdaságoknak módjában áll a felhasználás módjának tükrében kiválasztani a legeredményesebb permetező gépet.

Krimzon Kft sok éves múlttal és rendkívüli tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági munkagépek adás-vételében, így minden megrendelőnk a legnagyobb biztonságban érezheti magát nálunk, szakértelmünkben bízva, tanácsainkkal felvértezve vásárolhatja meg a számára legoptimálisabb permetező gépet vagy gépeket.

De nem csak a mezőgazdasági gépek beszerzésében, a finanszírozás teljes megszervezésében és lebonyolításában is hathatós segítséget nyújtunk, és a későbbiekben szervízgaranciával biztosítjuk ügyfeleink nyugodt és folytonos munkavégzését!

Keressen hát minket bizalommal mindaz, aki a permetezések folyamatában is a legnagyobb biztonságra és a leghatásosabb és leggyorsabb munkavégzésre törekszik.

A szakmai irányelveknek és a racionalitásnak megfelelő gépesítés soha nem pénz kiadás, hanem befektetés, ami szó szerint is hamar meghozza a vállalkozások számára gyümölcsét!

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista