MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

FELLENDÜLÉS A TRAKTOR ELADÁSOKBAN: ŐSSZEL PÓTOLHATJÁK A GAZDÁK, AMIT TAVASSZAL NEM VETTEK MEG!

FELLENDÜLÉS A TRAKTOR ELADÁSOKBAN: ŐSSZEL PÓTOLHATJÁK A GAZDÁK, AMIT TAVASSZAL NEM VETTEK MEG!

Fellendülés a traktor eladásokban:ősszel pótolhatják a gazdák, amit tavasszal nem vettek meg! Közel 40 %-os emelkedést mutatnak idén ősszel a traktoreladások egy felmérés szerint a tavalyi év ugyan ezen szakaszához képest.

Szeptemberben idén először van pozitív mutatóban a statisztika, hiszen a korona vírus járvány és annak következményei eléggé visszavettek a vásárlási kedvből, ami nagy piaci visszaesést jelentett.

 

A gazdák szokásosan a tavaszi időszakban költenek a legtöbbet a mezőgazdasági géppark felújítására, korszerűsítésre és új gépek beszerzésére

 

De ez a kiugró vásárlási kedv az idei évben a különleges körülményeknek köszönhetően eddig elmaradt, viszont most ősszel azok mellett, akik alapvetően is mostanra tervezték a vásárlást, azok is bepótolják, akiknek a tavasz folyamán el kellett halasztaniuk azt.

A tavaszi időszakban sokkal inkább a növényvédő szerekre és a termelés mennyiségét és minőségét növelő szerekre, műtrágyára és a vetőmagokra került a hangsúly, és a hosszan tartó aszályos időszak sem kedvezett igazán a gazdaságok fejlesztésének.

Kétszer is meggondolták a magyar gazdák, mibe fektetnek, nem mertek belevágni nagyobb fejlesztésekbe, mert a bizonytalan időszak és a jövő kiszámíthatatlansága is visszavette vásárlási kedvüket.

De most már tisztán látszik, hogy egy jóval tervezhetőbb időszak következik, további növekedő tendencia is várható a vásárlásokban az előrejelzések szerint, így talán könnyen behozható az eddig időarányosan kb. 5 %-os éves piaci visszaesés a tavalyi évhez képest.

Mint ahogyan a korábbi években, idén is a 8 tonnánál nagyobb munkagépek vásárlása tette ki a piaci mozgás legnagyobb hányadát, a márkákat illetően pedig, ha lehet, még inkább tért hódít a John Deere és a Claas.

A használt piac is rendkívüli felfutást mutatott az év ezen időszakában, míg augusztusban csupán a hirdetések 1%-a került törlésre eladás miatt, ez már az ősz első hónapjára 17%-ra emelkedett.

A Krimzon Kft az elmúlt évtizedben jelentős szerepet játszott az új és használt traktor eladásokban.

A magyar gazdaságok többsége már elmondhatja magáról, hogy igénybe vette valamely szolgáltatásunkat, szerepet játszottunk fejlesztései megvalósításában, segítettünk kivitelezni az új mezőgazdasági gép vásárlását. 

Leginkább azért választanak minket, mert nem csak a munkagépek beszerzésében nyújtunk hathatós segítséget, már sokkal korábban képesek vagyunk belépni a folyamatokba és optimalizálni azokat.

A mezőgazdasági gépsorok megtervezésében, összeállításában is nagy tapasztalatunk van, emellett a finanszírozási kérdésekben is rendkívül jártas kollégáink támogatják a gazdaságokat az anyagi kérdések átlátásában, a hozzáférhető támogatások és hitelek elérésében. 

A Krimzon Kft-től minden munkagép, legyen az új vagy használt, ellenőrzött állapotban, érvényes papírokkal és engedélyekkel kerül új gazdájához, levéve ezzel a lehető legtöbb terhet a gazdákról, akik így 100%-ban saját munkájukra tudnak koncentrálni.

És a vásárlás után sem engedjük el ügyfeleink kezét, a piacon szinte egyedi szervízgaranciával szavatoljuk a munka folyamatosságát és azt, hogy minden vásárlónk maximális biztonságban érezhesse magát.

Készséggel várjuk tehát mindazok jelentkezését, akik az év ezen szakaszában, csatlakozva a nagy többséghez, mezőgazdasági munkagép vásárlást terveznek.

A Krimzon Kft az egyik legjobb választás, ha használt vagy új traktorokról, esetleg más, a gazdálkodást megkönnyítő gépekről vagy akár komplett gépsorokról van szó!

Deszki telep helyünkön, e-mailben és telefonon is várjuk kedves érdeklődőink jelentkezését!

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista