MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

FRISS HÍREK: PLUSZ PÉNZHEZ JUTOTT A NAK ÉS AGRÁRSZEKTOR KONFERENCIA LESZ SIÓFOKON DECEMBER 3-4-ÉN.

FRISS HÍREK: PLUSZ PÉNZHEZ JUTOTT A NAK ÉS AGRÁRSZEKTOR KONFERENCIA LESZ SIÓFOKON DECEMBER 3-4-ÉN.

Friss Hírek: Plusz pénzhez jutott a NAK és Agrárszektor Konferencia lesz Siófokon december 3-4-én. Az agrárium fejlődésének lehetősége egyértelműen az érdekek egyeztetésében, a lehetőségek maximális kihasználásában és a folyamatos fejlesztésekben van.

Az elmúlt évtizedek egyik legprogresszívebb fejlesztési kezdeményezése zajlik éppen, mely mögé nem csak a szakmai szervezetek, hanem a kormány erők is odaálltak.

 

Friss hír, hogy a NAK (Nemzeti Agrárgazdasági Kamara) számára további közel 10 milliárd forintos támogatást folyósít az állam, amit a falugazdász hálózat további fenntartására és a gazdaságok kiterjedt tudásbázisának növelésére költhetnek majd el.

 

 

A gazdaságok fejlődésének fontos alapja, hogy képben legyenek a gazdák a lehetőségeikkel, és azok kihasználásának mibenlétével. Számtalan uniós és állami forrás és támogatás lehívható és ezekből roppant felgyorsult fejlődés elérhető.

Ezt tovább segítendő, decemberben rendezik meg Siófokon az idei Agrárszektor Konferenciát, ahol a gazdaságok, termelők és feldolgozó, valamint a kereskedők is egyaránt, mérettől és orientáltságtól függetlenül hasznos információkra tehetnek szert, lényegi jövőképet kaphatnak és hazsnos ismeretségeket is köthetnek.

A jövő sikere egyértelműen az összefogásban van.

Ebben a szektorban is, mint általában minden területen, az egyes szereplők tevékenységei egymásra épülnek, így fennáll egy alapvető függési rendszer. Ahhoz, hogy a végeredmény mindenki számára kedvező lehessen, fontos a megfelelő munkakörnyezet, az optimális fejlődés, a szakértő munkaerő és a kiegyensúlyozott, potens vezetés.

Ezek pedig egységben, összeadódva, a vállalkozások összefogása segítségével alkotnak egy komplex keretrendszert.

Az információ megfelelő mennyiségű minőségű és gyorsaságú áramlása pedig csak tovább bővíti a lehetőségeket.

Győrffy Balázs, a NAK jelenlegi elnöke elmondta, hogy a most tovább finanszírozott tájékoztatási szolgáltatás keretén belül már számos esetben sikerült a szektor szereplőinek szakmai, politikai, jogi és támogatási kérdésekben hathatós segítséget nyújtani.

Több ezer esetben végeztek sikeres tanácsadást, elektronikus és személyes ügyintézés során is segítik a gazdaságok edukálását.

Szerencsés helyzet, hogy a legnagyobb szakmai szervezet ilyen mértékű lehetőséget kap egy egész ágazat felemelésére.

A korábbi intézkedések nem voltak kedvezőek, de a jelenlegi álláspont nagyban segíti az állami és magánszektor optimális kapcsolódását is.

A vállalkozások fejlesztését és támogatását eddig főként magánvállalkozások segítették, nagy részt ők feleltek azért, hogy az információk a megfelelő fülekbe jussanak, és alkalmas esetben kihasználásra is kerüljenek.

Krimzon Kft több évtizedes múlttal rendelkezik az élelmiszeriparban, és már legalább 15 éve segíti a magyar mezőgazdasági vállalkozások fejlődését és működését.

Nagyszabású fejlesztési tervek mentek végbe vállalkozásunk segítségével, és rengeteg gazdaságot juttattunk anyagi forrásokhoz is a fejlesztések érdekében.

Szívélyesen üdvözöljük a kezdeményezések folytatását és további támogatását, ugyanakkor szeretnénk biztosítani az ágazatot további jelenlétünkről és segítőkész tevékenységünkről.

Célunk a továbbiakban sem más, mint a magyar agrárium, de főként a mezőgazdaság kiemelt támogatása, a gazdaságok optimális fejlesztése, és az ehhez szükséges feltételek és követelmény rendszerek szakértő megteremtése.

A magyar gazdaságok tudják, hogy számíthatnak a Krimzon Kft-re, mely szoros együttműködésben folytatja tovább tevékenységét az állami és szakmai szervezetekkel.

Védjegyünk, a megbízható és pontos, precíz munkavégzés továbbra is a legfőbb jellemzőnk lesz, hatékonyságunk azonban még az eddigieket is felülmúlja majd!

Ha mezőgazdasági vagy feldolgozóipari géppark korszerűsítésről, felújításról, bővítésről vagy beszerzésről van szó, akár használt vagy új fronton, továbbra is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista