MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

MIÉRT NEM MINDEGY, HONNAN SZEREZZÜK BE A PALÁNTÁKAT?

MIÉRT NEM MINDEGY, HONNAN SZEREZZÜK BE A PALÁNTÁKAT?

Miért nem mindegy, honnan szerezzük be a palántákat? Néhány lényeges információ, amire minden gazdának érdemes odafigyelnie palántavásárlás előtt!

A palántavásárlás felelősségteljes dolog, hiszen a termés minőségére és majdani mennyiségére is nagy hatással van, hogy milyen alapokról indulunk.

 

Persze, nem csak a palánta minősége, hanem annak elültetése és későbbi kezelése is nagyon fontos szempontok a végeredményt illetően, mégis általánosan elmondható, hogy nagy hangsúlyt kell fektetni a kiváló minőségű palánták megválasztására!

 

De mi az, amire oda kell figyelnünk a kiválasztás során? Honnan tudhatjuk, hogy jó minőségű-e az adott palánta?

 

Honnan érdemes őket beszerezni?

 

Minden palánta árusítással foglalkozó ún. Üzemnek rendelkeznie kell a megfelelő engedélyekkel és a palánták milyenségéről és minőségéről szóló okmányokkal.

Az üzemeknek kötelezettségük egyértelműen feltüntetni a palánták származását, azok milyenségét, a szaporítóanyag-kísérő okmány is kötelező gazdaságoknak való forgalmazáskor.

Az sem mindegy, hogy hogyan tárolja a forgalmazó az adott palántákat.

Csak és kizárólag a növény igényeinek megfelelő módon, az egyes fajtákat jól láthatóan elkülönítve lehet tárolni.

Az üzem emellett köteles meghatározni a palánták úgynevezett kritikus pontjait, az előállítással, eltarthatósággal kapcsolatosan, melyet a nébih számára jelentenie is szükséges, és ki kell dolgoznia a kritikus pontok meghatározásához megfelelő módszereket.

A palántákat forgalmazó vállalkozásoknak szoros kötelezettségeik vannak a palánták minőségének ellenőrzésére és fenntartására.

Ezen feltételeknek meglétét a növénytermesztési hatóság ellenőrzi minimum évente egy alkalommal.

A hivatal ezen alkalmakkor elvégzi az árusított palánták minősítését, melyről dokumentumot bocsájt ki.

A Krimzon Kft filozófiája mindig is a kiváló és minőségi munkavégzés volt, melynek köszönhetően az új tevékenységünket, a palánta forgalmazást is a legszigorúbb feltételeknek is megfelelve végezzük.

A Lengyel Krason márka méltán híres Európa szerte magas minőségű, kiválóan előkészített palántáiról, termékeik messze felülmúlják az Uniós követelményeket.

Széles választékban és rendkívül nagy tételben kínáljuk termékeiket.

Legyen szó akár paprika, paradicsom, saláta, uborka, káposzta, brokkoli, karfiol, zeller, gyökérzöldségek vagy üvegházi növények palántáiról, nálunk biztosan a legjobb minőségben találja meg az ügyfél, amit keres.

Krimzon Kft több évtizedes múlttal rendelkezik zöldségek és gyümölcsök nagykereskedelmét illetően, így jól tudjuk, milyen piaci elvásároknak kell megfelelnie a jelen kor termelőinek.

Ezt elősegítendő, a munkagép és palánta választékunk is a legfrissebb és legaktuálisabb piaci trendeknek megfelelően a legmagasabb színvonalat diktálják.

Deszki telep helyünkön szeretettel várjuk kedves érdeklődőinket.

Itt nem csak elmondani tudjuk szakmai irányelveinket és munkával kapcsolatos filozófiánkat, de fizikai valójában is be tudjuk mutatni munkánk folyamatát.

Természetesen minden szükséges engedéllyel rendelkezünk, és nem csak termékeink minősége, de azok tárolása és fenntartása is a legszigorúbb szabályoknak megfelelően történik.

A Krimzon Kft-vel együtt dolgozni ügyfeleink szerint sima és egyszerű folyamat, termékeink kimagaslóan jó minősége helyezett minket a piac egyik élpozíciójába, amit sok éven keresztül sikerült fenntartanunk.

Jövőbeni céljaink eléréséért pedig nem csak az eddigiek fenntartása, de további működési és termék színvonalbeli fejlesztéseket is fejünkbe vettünk.

Mi nem érjük be kevesebbel, kizárólag a legjobbal, így nem is nyújthatunk mást ügyfeleinknek sem!

Tehát palántákkal kapcsolatban a legbiztonságosabb választás a Krimzon Kft széleskörű kínálata!

A legnagyobb gazdaságok, a közepes termelők és akár a legkisebb gazdálkodók is keressenek bennünket bizalommal!

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista