MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

MINDEN AZ ALAPOKNÁL KEZDŐDIK! A PALÁNTA MINŐSÉGE LÉTFONTOSSÁGÚ A TERMELÉS FOLYAMATÁBAN!

MINDEN AZ ALAPOKNÁL KEZDŐDIK! A PALÁNTA MINŐSÉGE LÉTFONTOSSÁGÚ A TERMELÉS FOLYAMATÁBAN!

Minden az alapoknál kezdődik! A palánta minősége létfontosságú a termelés folyamatában! A Krimzon Kft hosszú évek óta támogatja a magyar gazdaságokat kiváló színvonalú szolgáltatásaival.

Célunk, hogy a gazdák számára minden olyan lehetőséget első kézből tudjunk biztosítani, mely hozzásegíti őket a hatékony és eredményes, jó minőségű termeléshez.

 

Nem véletlen hát, hogy a lengyel munkagépek után most egy szintén nagyszerű lengyel cég, a Krason magyarországi viszonteladó partnerei lettünk.

 

A mezőgazdasági munkagépek forgalmazása mellett ma már elérhetőek a piaci színvonalon kiemelkedően jó minőségű palántáink is, melyek a legmagasabb színvonalú termés zálogai.

Ha palántázásról van szó, a lengyel Krason márka a piaci környezet megkerülhetetlen alakja.

Rendkívül széles választék és kiváló minőség jellemzi a palánták mindegyikét, emiatt esett a Krimzon Kft választása a cégre.

Mivel az üzletfilozófián kizárólag a legjobb és legprofesszionálisabb termékeket engedi, így nem is kétséges, hogy ezek a palánták minden gazdaság számára a legkifizetődőbb választást jelentik.

Mint említettem, rendkívül széles választékban forgalmazzuk a Krason termékeit, így a magyar gazdák számára már elérhetővé tettük a legjobb üvegházi zöldségek palántáit, de emellett elérhető még káposzta, brokkoli, karfiol, többféle gyökér zöldség, paradicsom, paprika, bors és saláta is.

Sokan nincsenek vele tisztában, micsoda jelentőséggel bír az elvetett palánta minősége és az ahhoz szükséges, legjobb minőségű termőkörnyezet biztosítása.

Mi megadjuk neked a legjobb terméket és a legtöbb információt is arról hogyan hozhatod ki megvásárolt palántáidból a legjobb eredményeket!

Célunk a gazdaságokkal való hosszú távú együttműködés, melynek során törekszünk a precizitásra, pontosságra, a korrekt üzleti magatartásra, és a szolgáltatásaink legmagasabb színvonalon való tartására.

Akik már dolgoztak velünk, igénybe vették a Krimzon Kft szolgáltatásait tudhatják, hogy nálunk a profizmus alap elvárás, ezért nem is kétséges, hogy a leghatásosabb módszerekkel segítjük a vállalkozásokat álmaik és céljaik megvalósításában.

A fejlődés záloga a minőség magas színvonalon tartása, amit a legapróbb részletekig megően fenn kell tartanunk a cél érdekében.

Mivel a Krimzon Kft a konkurenciával szemben mérhetően magasabb színvonalon, gyorsabban és megbízhatóbban dolgozik, a gazdák szívesen választanak minket, és mi örömmel elégítjük ki igényeiket a gazdálkodás számos szegmensében.

Akik a Krimzon által forgalmazott gépekkel dolgoznak, és a Krimzon palántáit nevelgetik, sokkal nagyobb üzleti sikereket érnek el, mint akik kihagyják ezt a nagyszerű lehetőséget.

Elérhetőek vagyunk Deszken, telephelyünkön, ahol nem csak ismertetni tudjuk termékeinket és szolgáltatásainkat, de be is tudjuk mutatni azokat.

Kérdés esetén pedig a weboldalon megtalálható elérhetőségeink bármelyikén kereshetnek érdeklődőink és ügyfeleink bizalommal! 

Ne bízd a véletlenre gazdaságod fejlődését és terményeid minőségét, választd inkább a legjobbat és minimalizáld a kockázatot.

A Krason palánták minőségében még egyetlen megrendelőnk sem csalódott. Legyél te a következő, aki vállalkozása színvonalát az egekbe emeli pusztán azzal, hogy nem éri be a silány, középszerű termékekkel, hanem csak a legjobbal elégszik meg.

Mi hozzásegíthetünk téged ahhoz, hogy elérd minden kitűzött célodat és a végén odaérj, ahová mindig is el akartál jutni!

Ha szükséged van mezőgazdasági munkagépekre, fejlesztenéd, korszerűsítenéd gépparkodat, vagy gépsorokat állítanál össze, ha fontos számodra az elvetett palántáid minősége majd a termékeid eladhatósága és színvonala, ne habozz!

Mi már a Krimzon-nál várjuk jelentkezésedet!

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista