MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

NEM KELL FÉLNÜNK A KÜLFÖLDI GYÜMÖLCSÖKTŐL ÉS ZÖLDSÉGEKTŐL JÁRVÁNYÜGYI SZEMPONTBÓL SEM!

NEM KELL FÉLNÜNK A KÜLFÖLDI GYÜMÖLCSÖKTŐL ÉS ZÖLDSÉGEKTŐL JÁRVÁNYÜGYI SZEMPONTBÓL SEM!

Nem kell félnünk a külföldi gyümölcsöktől és zöldségektől járványügyi szempontból sem! A Krimzon Kft továbbra is gördülékenyen és biztonságosan folytatja tevékenységét!

Manapság a leginkább közszájon forgó téma, és egyben a bizonytalanság leggyakoribb okozója a korona vírus terjedése.

 

Egyre több kérdés merül fel a témával kapcsolatban, a járványügyi helyzet folyamatos változásban van, a kormányok reakciói is eltérőek, nem is csoda hát, hogy időről időre felröppennek bizonyos elméletek, amik miatt az emberek aggódhatnak.

 

Az utazási korlátozásokkal a járvány gyors terjedését a hírek szerint kordában lehet tartani, de mi a helyzet az országok közötti kereskedelemmel?

Vajon félnünk kell egy esetleges fertőzési hullámtól az importált élelmiszerek kapcsán?

A válasz nem is érkezhetne hitelesebb forrásból, mint egy olyan vállalkozástól, ahol már több, mint 20 éve foglalkozunk zöldség és gyümölcs importtal.

Nálunk, a Krimzon Kft-nél alapvető a járványhelyzeten kívüli időszakban is, hogy a legnagyobb odafigyeléssel, minden higiéniai és egészségvédelmi szabályt betartva végezzük munkánkat.

A termékek a legnagyobb odafigyeléssel és a legnagyobb védelemben kerülnek az országba, a kereskedelmi forgalomba, majd onnan a kereskedőkön keresztül a magyar otthonokba.

Mivel a magyar nagytételes zöldség és gyümölcs importban a Krimzon Kft az egyik piac uraló, így általánosságban elmondhatjuk, hogy a szigorúan szabályozott keretrendszernek köszönhetően, az általunk forgalmazott termékek esetén egyáltalán nem kell félnünk attól, hogy a fertőzés a külföldről behozott élelmiszereken keresztül speciálisan terjedne.

A nagybani piacokra steril módon, a törvényi szabályozásokra különösen ügyelve és a frissességet maximálisan fenntartva kerülnek a termények, amiket aztán a kereskedők szintén jól szabályozott módokon visznek a piacokra.

Az import tevékenység fenntartása fontos eleme az élelmiszeripar jól ellátottságának és gördülékeny működésének.

Ebben a speciális gazdasági és egészségügyi helyzetben fokozott figyelmet kell fordítanunk a biztonságérzet megtartására és a steril, biztonságos munkavégzésre, ami a Krimzon Kft-nél alap elvárás a munkatársakkal és a lezajló folyamatokkal szemben.

Biztosan állíthatjuk tehát, hogy nem kell hát félnünk attól, hogy a gyümölcsök és zöldségek útján a fertőződés veszélye az általánosnál nagyobb lenne.

Az emberi tényező természetesen minden esetben komoly szerepet játszik, de a behozatal kapcsán biztosan nem kell komolyabb kockázattal szembe néznünk, mint általánosan.

A téli időszakban a déli gyümölcsök szezonja megkezdődik, és most a gyümölcsfogyasztás a vitaminok optimális bevitele szempontjából fontosabb, mint valaha.

A napsütésben szegény időjárás fokozza a vitamin szükségletet, ezért most különösen oda kell figyelnünk arra, milyen élelmiszert viszünk be szervezetünkbe.

Arra bíztatunk hát nyugodt szívvel mindenkit, fogyassza bátran a jó minőségű déli gyümölcsöket, és a kereskedelem szereplői is nyugodt lelkiismerettel árusíthatják tovább a Krimzon Kft által behozott termékeket.

Krimzon Kft munkatársai ugyan is továbbra is, mint ahogyan eddig maximálisan törekszenek majd a piacok ellátottságának biztosítására, a legjobb minőségű termékek biztonságos beszerzésére, tárolására és leszállítására.

Várjuk továbbá nagytételes megrendeléseit azoknak a kereskedőknek, akik biztosított forrásból beszerzett, friss és jó minőségű import gyümölcsök és zöldségek forgalmazásában érintettek.

Dolgozzunk együtt azért a célért, hogy a gazdaság kereskedelmi szereplőinek munkavégzése gördülékeny legyen és a piacok a lehető legjobban el tudják látni a lakosságot az igényelt termékekkel!

A weboldalunkon található elérhetőségeinken készséggel várjuk a jelentkezéseket, kérdéseket, megrendeléseket!

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista