MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

ÖSSZETETT FINANSZÍROZÁSI KÉRDÉSEKBEN IS SEGÍTSÉGEDRE LEHETÜNK!

ÖSSZETETT FINANSZÍROZÁSI KÉRDÉSEKBEN IS SEGÍTSÉGEDRE LEHETÜNK!

A mezőgazdasági gépállomány vásárlás nagy döntés a gazdák életében, hiszen sokszor hatalmas összegek befektetésére van hozzá szükség. Több indikáló oka is lehet annak, amiért egy gazda mezőgazdasági gépek vásárlására adja a fejét.

Összetett finanszírozási kérdésekben is segítségedre lehetünk!

 

Lehet, hogy csak meglévő infrastruktúráját szeretné felújítani, korszerűsíteni, de az is lehet, hogy kapacitásbővítésben vagy egy teljesen új tevékenység elindításában gondolkodik.

 

Azonban minden esetben nagy átgondoltságra van szükség, hiszen a beruházásnak meg kell térülnie a lehető legrövidebb időn belül, hogy elsősorban a gazda, de másodsorban a finanszírozást segítő pénzintézet is biztonságban érezze magát.

Hiszen főleg akkor van óriási szerepe a jól átgondolt és megtervezett vásárlásnak, ha a beruházáshoz hiteltőke bevonás is történik.

Sok szempont van ugyan is, amit a bank figyelembe vesz, mielőtt eldönti, hogy az aktuális fejlesztési beruházás záros határidőn belül kitermeli-e a rá fordított tőkét, tehát érdemes beleinvesztálnia, vagy sem.

Fontos szempont a bank döntésében, hogy megfelelő képpen van-e méretezve a beruházás költsége, a fejlesztési terv indokolja-e a megigényelt összeg nagyságát, vagy éppenséggel előrevetíthető-e további összegek szükségessége a megtérüléséhez.

Lényegi szempont továbbá az is, hogy a beruházás megvalósításának időtartama együtt jár-e leállással, vagy lényegi termelési kapacitás csökkenéssel, valamit, hogy egy esetleges új tevékenység bevezetését milyen egyéb hatások befolyásolják, a fejlesztés következtében gördülékenyen indul-e és zajlik-e majd a piaci tevékenység. 

A legfontosabb viszonyítási alap a megtérülési idő, mely során fontos szempontok, hogy a használt technológiák amortizációja következtében például történik-e kapacitáscsökkenés, vagy hogy az esetlegesen megnövekvő karbantartási költségek, vagy a piaci környezet esetleges változása milyen hatással vannak a megtérülésre.

Nálunk, a Krimzon Kft-nél a mezőgazdasági gépek vásárlása egy teljesen biztonságos és kiszámítható módon zajlik, így a gazdák biztos kezekben érezhetik magukat.

A piacon kiemelkedő színvonalú szervizgarancia és a hitelekkel, pályázatokkal kapcsolatos segítségnyújtás, tanácsadás megkönnyíti a fejlesztési folyamatok gyorsaságát és problémamentes véghezvitelét. 

Sok éves tapasztalatunk nem csak abban segít, hogy a legkiválóbb minőségű mezőgazdasági kis és nagy gépek beszerzésében tudjuk segíteni ügyfeleinket, de abban is biztos lehet minden megrendelőnk, hogy a folyamatok során a legprofesszionálisabb hozzáállásban, teljes segítőkészségben és megoldás orientált gondolkodásmódban lesz részük. 

Célunk, hogy a lehető legsikeresebb beruházási és fejlesztési folyamatokat tudjunk véghezvinni a gazdákkal közösen, és ennek rendeljük alá teljes tevékenységünket.

A banki szempontok megismertetése és előzetes felmérése után, hasznos tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket, hogy minimalizáljuk annak esélyét, hogy esetleges elutasításban legyen részük. 

Magyar gazdák sokasága mondhatja már el magáról, hogy a Krimzon segítségével vitte véghez korszerűsítési, kapacitásbővítési terveit, amire mi nagyon büszkék vagyunk, de  ez a tény alátámasztja tapasztalati tőkénk mibenlétét is.

Komplex szolgáltatásainknak köszönhetően a folyamatokat a kezdetektől egészen a folyamatok lezárásáig tudunk segédkezni, így finanszírozási kérdések és problémák esetén is állunk a gazdák rendelkezésére. 

Látogass el hozzánk deszki telephelyünkre, vagy keress minket elérhetőségeinken, és valósítsuk meg fejlesztési terveidet közösen, hiszen szakértő segítséggel és egy biztonságos háttérországgal szinte bárki merhet nagyot álmodni!

Ne tétovázz hát, keress fel minket, és valósítsuk meg a terveidet minél hamarabb! 

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista