MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

ŐSZRE CSÚSZOTT A MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FELVÁSÁRLÁSI HULLÁMA. – TRAKTORVÁSÁRLÁS EGY SZAKÉRTŐ SZEMÉVEL

ŐSZRE CSÚSZOTT A MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FELVÁSÁRLÁSI HULLÁMA. – TRAKTORVÁSÁRLÁS EGY SZAKÉRTŐ SZEMÉVEL

Köszönjük az interjút! És mivel hasznos informácíó, ezért oldalunkon is közzé tesszük! Őszre csúszott a mezőgazdasági gépek felvásárlási hulláma. –Traktorvásárlás egy szakértő szemével.

A hosszú esőzés sok szempontból aranyat ér a mezőgazdaságban, de nehézségekkel is együtt jár a gazdák számára.

 

A sár, a latyak mind nehezítik a földeken való közlekedést és ilyenkor a munkagépek minősége és teherbírása is sokkal inkább lényegi szemponttá válik, mint aszály idején, főleg, ha a traktorokat vesszük nagyító alá.

 

Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági munkagép kereskedésével is foglalkozó vállalkozása, a Krimzon Kft évtizedes múlttal rendelkezik a gazdák igényeinek kielégítés terén, ezért megkérdeztük a tulajdonost, Potempszki Jaceket, milyen tanácsokkal látná el a traktorvásárlás előtt álló gazdaságokat.

  • Az őszi időszak mennyire erős számotokra, ha a traktorok értékesítését vesszük alapul? 
  1. Jacek: A statisztikák alapján általánosságban, a tavaszi szezonban adjuk el a legtöbb traktort, de ez idén másképp lett, hiszen a különleges helyzet különleges piaci környezetet is szült. Az év elején sokan elhalasztották a munkagépvásárlásokat és fejlesztéseket, de mivel az év végére kiszámíthatóbbá váltak a dolgok, sokan most pótolják az elmaradt vásárlásokat. Idén egyértelműen kijelenthetem, hogy az ősz a legerősebb időszaka az évnek a traktoreladások tekintetében.
  • Tudom, hogy új és használt munkagépek értékesítésével is foglalkoztok. A magyar gazdaságok esetében mennyire jelentős az új, és mennyire gyakori a használt traktor vásárlás?
  1. Jacek: Mind a két területen jelentősek a vásárlások. Egy új traktor költsége magas, ezt a kisebb gazdaságok sokszor nem engedhetik meg maguknak, és bár remek finanszírozási lehetőségekben is hatékonyan tudunk segíteni, a használt traktor vásárlás alternatívája sokaknak így is kedvezőbb és elérhetőbb megoldás, mint egy új munkagépet megvásárolni. Nem tudom kijelenteni, hogy melyik a jobb megoldás, ezt minden gazdának, a vállalkozása paramétereihez mérten kell eldöntenie.
  • Mitől félnek legtöbbször a gazdák, ha használt munkagép vásárlásáról van szó?
  1. Jacek: Ez a helyzet nagyjából azonos a használt személyautó vásárlással. Egy használt munkagép meghibásodásának esélye százalékosan nagyobb, és ennek köszönhető sokszor a bizonytalanság. Mi, a Krimzonnál azonban igyekszünk ügyfeleinknek a lehető legnagyobb biztonságérzetet nyújtani. Minden használt traktort átvizsgálunk az eladás előtt, és rendkívül jó feltételű szervíz garanciával is kedveskedünk a használt traktort vásárló ügyfeleinknek.
  • Milyen márkákat javasolsz, ha használt traktor vásárlásról van szó?
  1. Jacek: A legnépszerűbbek a John Deere és a Claas, és ez nem véletlen, Műszakilag, felszereltségben és megbízhatóságban is élen járnak ezek a típusok. De a lengyel márkák kiválóságában is rendületlenül hiszek. Ezeket is jó szívvel merem ajánlani bárkinek.
  • Mire kell odafigyelni traktorvásárlásnál? Mik a legfőbb szempontok?
  1. Jacek: Én amondó vagyok, egy gazdától nem elvárható, hogy optimálisan meg tudja ítélni egy munkagép műszaki paramétereit és állapotát. Az viszont nagyon is fontos, hogy jól be tudja határolni, mire van szüksége, milyen feladatok elvégzéséhez szükséges számára a munkagép. Ezen kívül már csak az a feladata, hogy egy megbízható, leinformálhatóan becsületes és jó munkát végző cég szolgáltatását vegye igénybe.
  • Szerinted mi az, ami meggyőzi az ügyfeleket, hogy bennetek megbízhatnak?
  1. Jacek: Több, mint 20 éve vagyunk a magyar piacon, és több, mint 10 éve forgalmazunk mezőgazdasági gépeket. Ügyfeleink szinte kivétel nélkül maximálisan elégedettek szolgáltatásainkkal, és szívesen ajánlanak minket. Azt gondolom, ennél meggyőzőbb indokok nem kellenek. A tények mindig magukért beszélnek.
  • Hogyan lehet veletek felvenni a kapcsolatot?
  1. Jacek: A weboldalunkon megtalálható minden elérhetőségünk, és személyesen is szeretettel várjuk érdeklődőinket a deszki telephelyen. Célunk, hogy a magyar gazdaságok minőségi szolgáltatások útján fejlődhessenek, így minden ezen filozófiával egyetértő gazda jelentkezését várjuk szeretettel.
Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista