FIÓKOS MÉRLEG "WK" SZÉRIA

FIÓKOS MÉRLEG WK SZÉRIA
KÉRJÜK, AZ ÉRDEKLŐDÖM GOMBRA KATTINTVA, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY A LEGJOBB ÁRAT ÉS FELTÉTELEKET TUDJUK BIZOSÍTANI. KRIMZON KFT.
Mezőgazdasági gépek, traktorok, zöldség és gyümölcsfeldolgozó gépek, zöldség, gyümölcs nagykereskedelem, palánták forgalmazása. KRIMZON KFT. Több mint 20 éve a Mezőgazdaságban!

WK-10M Fiókos mérleg

A WK-10M típusú fiókos mérleget a zöldségek meghatározott adagjainak automatikus mérésére használják. A többcsatornás skála működése azon alapul, hogy a rendelkezésre álló 10 (adag) fiókból automatikusan kiválasztja azokat az adagokat, amelyek a beállított súlyhoz a legközelebb vannak, majd egyesíti azokat. A gép működhet automatikus és kézi üzemmódban is. A többcsatornás mérés hatékonysága a lemért adag méretétéől, a zöldség típusától és az üzemmódtól függ. A gép együttműködhet egy vagy két raschel zsákológéppel. Az alkalamzott technológiának köszönhetően a mérleg nagy mérési pontossággal rendelkezik, az érintőképernyős vezérlőpanelnek köszönhetően pedig könnyen kezelhető. 
A mérleg optimális hatékonyságának érdekében szükséges a megfelelő árut összegyűjteni előtte egy puffer tartályban, ezáltal biztosítva a zöldségek folyamatos és gyors adagolását. 
KÉRJÜK, AZ ÉRDEKLŐDÖM GOMBRA KATTINTVA, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY A LEGJOBB ÁRAT ÉS FELTÉTELEKET TUDJUK BIZOSÍTANI. KRIMZON KFT.
Mezőgazdasági gépek, traktorok, zöldség és gyümölcsfeldolgozó gépek, zöldség, gyümölcs nagykereskedelem, palánták forgalmazása. 
KRIMZON KFT. Több mint 20 éve a Mezőgazdaságban!

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialist