RÓLUNK

Krimzon kft. mezőgazdasági gépek és agrár eszközök

Fő profilunk a Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás.

+36 (30)559 1552
Cégünk 28 éves tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdaság különféle ágazataiban.
Szeretnénk ügyfeleink számára hasznos tanácsokkal segíteni, mind a betakarításban, termesztés-technológiában, tárolástechnológiában, valamint a mezőgazdaságban használatos gépparkok továbbfejlesztésében, modernizálásában.

KRIMZON KFT. MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK, ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, PALÁNTA NAGYKERESKEDELEM

krimzon kft potempszky jacek mezogazdasagi gepek

Potempski Jacek

Ügyvezető igazgató
10580215_741118245944845_5838265309342443865_n

Potempski Kamil

Értékesítés
1 krimzon logo

........................

Értékesítés
bakokrisztian marketing

Bakó Krisztián

Marketing, SEO

RÓLUNK

KRIMZON KFT. MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK, ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, PALÁNTA NAGYKERESKEDELEM

MINDEN, AMI MEZŐGAZDASÁG.


Több nagy gyártónak a forgalmazója vagyunk, mint például MICHALAKKRUKOWIAKNIVA-TOP Sorművelő kultivátorROPA Keiler I Burgonyaszedő kombájn, WEREMCZUK, SFAMASZ, JCB, 

A fent említett mezőgazdaságban ismert márkák magas minőségű, gyors és probléma mentes munkát eredményeznek ezáltal is emelve a felhasználók késztermékének minőségét.  

A KRIMZON Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1995-ben alakult Budapesten.

Akkoriban a zöldségek és gyümölcsök tekintetében a legjobb piaci rés a görögdinnye volt.

Az exportot tekintve a görögdinnye helyzete volt kimagaslóan nyereséges, mivel Lengyelország éghajlati tényezői nem túl kedvezőek ezen termék termesztéséhez, másrészről Magyarországon túltermelés volt a görögdinnyéből, így kihasználva a piaci előnyt megtörtént a kereskedelem, amelyhez a tulajdonos megalapította a céget.A vállalkozás elnevezése is innen ered, a görögdinnye egyik fajtájából a “Crimson Sweet” névből született meg a jelenlegi, Krimzon Kft. elnevezés.


Itt kezdődött tevékenységünk.

Az ügyvezető kimagasló ügyfélszolgálati hozzáállásának és szakértelmének köszönhetően a felvásárló piac résztvevőinek száma napról napra növekedett.
Kezdetben a fő tevékenységünk a gabona-, zöldség- és gyümölcs nagykereskedelem volt.

A felsorolt fő tevékenységek közül utóbbi kettőt, a mai napig is folytatjuk.
Jelenleg széles körű vevői körrel rendelkezünk, akiknek igyekszünk kielégíteni az igényüket az általunk biztosított legjobb minőségű árukkal.

A zöldség- és gyümölcs kereskedő fő partnereink Lengyelországban találhatóak, de a nyugati országokból is szállítunk, mert számunkra fontos a kiváló minőség elérhető áron.

A Krimzon Kft. 2013-ban kezdte meg az mezőgazdasági gépek forgalmazását.


A zöldség- és gyümölcs nagykereskedelem során cégünk nagy hírnévre tett szert.

Felmerült annak az igénye is, hogy azoknak a termelőknek, akiknek beszállítunk, szükségük lenne különböző gépekre, melyekkel segíteni tudnánk munkájukat.

Cégünk meglátta a lehetőséget, ezért kezdetben használt mezőgazdasági gépeket importáltunk Lengyelországból a partnerek igényei szerint.

Majd az egyre növekvő érdeklődésre való tekintettel kínálatunk kibővült mezőgazdasági gépek forgalmazásával, beleértve az új és használt gépeket egyaránt.

A mérföldkövek sorában 2016. április hónap tölt be kimagasló szerepet, amikor is a MICHALAK lengyel gyár kizárólagos importőri és hazai forgalmazói jogot biztosított vállalkozásunknak.
Főként zöldségtisztító- és csomagoló gépeket gyártanak, melyek innovációt jelenthetnek a magyar mezőgazdaságban.

A magyar termelők egyre nagyobb tömege vág bele a gépesítésbe, kiküszöbölve a mezőgazdasági munkaerőhiány okozta nehézségeket. Vállaltunk célja, hogy segítsük vevőinket a hatékony és eredményes munka elérésében, ebben segítenek nekik az általunk forgalmazott gépek használata.

Kalodabillentők, fogadógaratok, dobos mosók, polírozók, különféle mezőgazdasági válogató és szortírozó gépek, mérlegek és zsákoló gépek alkotják kínálatunkat.

A nagy számú ajánlatnak köszönhetően minden termelő számára a lehető legjobb gépeket tudjuk kiajánlani, a kapacitásához és a termelt zöldséghez igazodva.


 

A Krimzon Kft ma már nemcsak hazai, hanem külföldi kapcsolatrendszerrel is rendelkezik, ezáltal már Romániában és Szerbiában is elérhetőek a lengyel Michalak gépek.
A Michalak gyár mellett forgalmazója vagyunk a szintén Lengyelországban működő KRUKOWIAK SP. Z O.O. gyárnak is. Ők a vezetők a lengyel piacon a permetezőgép gyártásban.

Emellett a zöldségtermesztéshez szükséges mezőgazdasági gépek kínálatával is rendelkeznek, valamint talajművelő berendezésekkel is.

Munkájukra legjellemzőbb a precizitás és a hatékonyság, melyet a magyar partnereink is keresnek.

Jövőbeni terveink között szerepelnek új forgalmazói szerződések megkötése különböző lengyel vállalatokkal, hiszen szeretnék partnereink új és meglévő igényeit egyaránt kielégíteni!
 
"MINDEN AMI MEZŐGAZDASÁG"

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Megfosz. Krimzon Kft. Mezőgazdasági gépek
Dun & Bradstreet Tanúsítvány Krimzon Kft
Dun & Bradstreet Tanúsítvány Krimzon Kft
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialist