Hagymatisztító gép

Hagymatisztító gép
KÉRJÜK, AZ ÉRDEKLŐDÖM GOMBRA KATTINTVA, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY A LEGJOBB ÁRAT ÉS FELTÉTELEKET TUDJUK BIZOSÍTANI. KRIMZON KFT.
Mezőgazdasági gépek, traktorok, zöldség és gyümölcsfeldolgozó gépek, zöldség, gyümölcs nagykereskedelem, palánták forgalmazása. KRIMZON KFT. Több mint 20 éve a Mezőgazdaságban!

Hagymatisztító gép

A hagymatisztító egy olyan gép, amely a betakarított hagymát megtisztítja a talaj maradványaitól, a külső héjától és a hagyma szárától.
A gép 3 vágó késből áll, amely 3,0 kW teljesítménnyel elvágja a levágott maradékokat.
Mindegyik motornak felfelé-lefelé történő szabályozása van, és az inverternek köszönhetően lehetőség van kések forgási sebességének csökkentésére.
A vágórendszer magassága hidraulikusan állítható.
Az elválasztó sebességének mechanikus beállítása és a hengerek közötti távolság szabályozása lehetővé teszi a szennyeződések és a kis hagyma szétválasztását tisztítás előtt.
KÉRJÜK, AZ ÉRDEKLŐDÖM GOMBRA KATTINTVA, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY A LEGJOBB ÁRAT ÉS FELTÉTELEKET TUDJUK BIZOSÍTANI. KRIMZON KFT.
Mezőgazdasági gépek, traktorok, zöldség és gyümölcsfeldolgozó gépek, zöldség, gyümölcs nagykereskedelem, palánták forgalmazása. 
KRIMZON KFT. Több mint 20 éve a Mezőgazdaságban!

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista