MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

A MINŐSÉGI MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK A MEZŐGAZDASÁGI MUNKÁK NÉLKÜLÖZHETETLEN RÉSZÉT KÉPEZIK

A MINŐSÉGI MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK A MEZŐGAZDASÁGI MUNKÁK NÉLKÜLÖZHETETLEN RÉSZÉT KÉPEZIK

A minőségi mezőgazdasági gépek a mezőgazdasági munkák nélkülözhetetlen részét képezik. Számos mezőgazdasági cég van jelen a piacon Magyarországon. Sajnos ez is egy olyan piac, ami gyakran küzd nehézségekkel.

A minőségi mezőgazdasági gépek a mezőgazdasági munkák nélkülözhetetlen részét képezik. 

 

Számos mezőgazdasági cég van jelen a piacon Magyarországon. Sajnos ez is egy olyan piac, ami gyakran küzd nehézségekkel.

 

Ezt a politika is komolyan veszi, jelenleg is egy olyan stratégiát igyekeznek kidolgozni, ami fenntarthatóbb és a környezetvédelem szempontjából jobb termelést tesz lehetővé.

Ide tartozik az is, hogy ezáltal fejleszteni tudják majd az élelmiszer-biztonságot, illetve az állatjólétet is. 

Ami abból a szempontból is fontos, hogy így a gazdák is nagyobb bevételhez tudnának jutni, nem utolsó sorban pedig csökkenteni tudnánk az élelem-pazarlást is, ami az emberiség egyik legnagyobb problémája.

A termelés rengeteg különböző tényezőtől függ.

Arról nem is beszélve, hogy a cégeknek nemcsak a rossz időjárással vagy a munkavállalók alacsony létszámával kell megküzdeniük, hanem azzal is, hogy biztosítani tudják a folyamatos, minőségi munkavégzést. 

Ehhez pedig az első és legfontosabb az, hogy a munkavállalók számára minőségi és megfelelő munkaeszközök legyenek biztosítva.

A mezőgazdasági gépek beszerzése, megvásárlása sok cég számára bonyodalmat okozhat, mert nem tudják, hogy mennyire fontos a minőség ebből a szempontból is.

Vagy éppenséggel pont a gépek árán szeretnének spórolni.

Itthon már szerencsére nem kell, hogy ez fejtörést okozzon a mezőgazdaságban szereplő cégek és a munkavállalók számára.

1995-ben alakult Budapesten a Krimzon Kft, ami elsősorban zöldségek és gyümölcsök kereskedelmével foglalkozott, azonban 2013 óta már a mezőgazdasági és ipari gépek kereskedelme is a tevékenységi körükhöz tartozik. Sőt, 2019-ben még a palánta forgalmazást is elkezdték.

Az évek folyamán a növekvő érdeklődés miatt úgy döntött a cég, hogy a tevékenységi körükbe belevonják a mezőgazdasági és ipari gépek forgalmazását is.

Nálunk használt és új gépeket egyaránt lehet találni, a választék elég széles, így aztán tényleg van miből válogatnia az embernek.

Olyan nagy gyártók forgalmazója vagyunk, mint például a John Deere, Sfamasz, JCB, Weremczuk, Krukowiak vagy éppen a Michalak.

Ezek a gépek pedig pontosan minden kritériumnak megfelelnek, velük könnyedén lehet gyors és problémamentes munkát végezni, a minősége a gépeknek pedig prémium szintű.

Aki szeretné a munkáját probléma nélkül, gyorsan és precízen végezni, annak mindenképp ajánlani tudom, hogy itt, a Krimzon Kft.-nél kapható mezőgazdasági gépeket válassza. Plusz egy érv még a gépeink mellett: ha a nálunk vásárolt bármely mezőgazdasági géppel végzed a munkát, akkor még a késztermékek minősége is kiemelkedőbb lesz. Ez köszönhető annak, hogy a munkavégzés során a gépekkel pontosan úgy tud dolgozni mindenki, ahogyan az szükséges.

Cégünk akkor is vállalja a gépek szervízelését, ha a gépekhez járó garancia már lejárt. Ezzel tulajdonképpen, ha belegondolunk, cégünk még jobban bebizonyítja, hogy ezen a téren a legjobb választás.

Akinek esetleg problémát okozna a gépek megvásárlása, annak sem kell szomorkodnia és lemondania a minőségről, ugyanis hitel- és lízingkonstrukciókkal igyekszik cégünk biztosítani mindenki számára, hogy mezőgazdasági gépet tudjanak vásárolni.

Ha zöldségtermesztéshez, talajműveléshez, tisztító- és csomagoló gépre lenne szükséged, az alábbi elérhetőségek egyikén vedd fel velük a kapcsolatot: 6772 Deszk, 1071 Budapest, Dembinszky u. 38/III 28., tel:+36-30/559-1552 , office@krimzon.eu). 

A Krimzon Kft még abban is segít, hogy lebonyolítja a teljes körű szállítást és a beüzemelést is egyaránt. Ez hatalmas segítség lehet mindenki számára, bátran ki merem állítani, hogy cégünk hozzáállása az érdeklődőkhöz, vásárlókhoz többszöri piros pontot érdemel. És ezt sokan így gondolják, a vásárlók száma bizony folyamatos növekedést mutat. Így aztán nem is húzom sokáig a szót, ha szükséged van a céged számára vagy magadnak mezőgazdasági gépre, válaszd a Krimzon Kft-t!

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista