MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

A KRIMZON KFT A MAGYAR PIAC EGYIK LEGDINAMIKUSABBAN FEJLŐDŐ ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS IMPORTŐRE!

A KRIMZON KFT A MAGYAR PIAC EGYIK LEGDINAMIKUSABBAN FEJLŐDŐ ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS IMPORTŐRE!

A Krimzon Kft a magyar piac egyik legdinamikusabban fejlődő zöldség és gyümölcs importőre! Kromzon Kft. Minden ami mezőgazdaság

Bár az élelmiszeripar fellendítése jelenleg a fő fontosságú ügyek között van Magyarországon, ugyanakkor a termelés mennyisége és lehetőségei még mindig nem tartanak ott, hogy az országot jó minőségű és egyben elegendő élelmiszerrel lássák el a gazdaságok

 

 

Emellett elmondható az is, hogy sok féle zöldség és gyümölcs megtermeléséhez egyszerűen nem megfelelő hazánk éghajlata, nincs elég napfény vagy elegendő eső, de ettől függetlenül a piaci igények megvannak az ilyen típusú terményekre is.

 

 

Az Uniós csatlakozás folytán a kereskedelmi piacok Magyarország számára is nyitottabbá váltak, így könnyű szerrel juthatnak be az országba külföldön megtermelt, előállított vagy feldolgozott élelmiszerek.

És bár egy általános sztereotípia lengi körül a külföldről hazánkba áramló gyümölcsök és zöldségek minőségét, még sem tudnánk elképzelni a téli időszakot banán vagy narancs nélkül.

De nem pusztán az egzotikumok beszállítása folytán van fontos szerepe a zöldség és gyümölcs importnak.

Az időjárás szeszélyessége vagy éppen a sokszor előre ki nem számítható körülmények magukkal hozzák, hogy az országban hiány lép fel az alapvető élelmiszerekből is.

Ezekben az esetekben is nagyon fontos, hogy a felmerülő hiányokat és lyukakat külföldről érkező termékekkel pótoljuk, hogy senki ne maradhasson étel nélkül a magyar családok közül.

Nem kell hát feltétlenül negatívan megítélni az importált gyümölcsöket és zöldségeket, főleg, ha azok minőségben sem maradnak alul a hazaitól, vagy sokszor akár még túl is szárnyalják azt.

Mi a Krimzon Kft-nél különös figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag a legjobb minőségű, a legkiválóbb forrásból származó termékeket juttassuk a magyar piacokra, és onnan a magyar háztartásokba.

Több, mint 20 éves piaci tapasztalatunk révén rendkívül kiterjedt kapcsolati rendszerünk lehetővé teszi, hogy magunk válasszuk ki a beszállítandó áru minőségét, és ha kell, a világ legtávolabbi pontjáról is be tudjuk szerezni a kellő mennyiségű és minőségű termékeket.

Egyetemes célunk mindig is az volt, hogy gördülékeny és minőségi szolgáltatások révén lássuk el a piaci feladatunkat, tökéletes minőségben és felülmúlhatatlan gyorsasággal szállítsuk le a megrendelt mennyiségeket.

Ott vagyunk a nagybani piacokon, a helyi kereskedelemben és az áruházak polcain is, hiszen szerteágazó szolgáltatási körünk révén jól ki tudjuk szolgálni a sokrétű igényeket.

Sikerünk egyik egyértelmű titka a piaci korrektség és a kiszámíthatóan minőségi munka, ezt üzletfeleink is jól tudják, ezért választanak minket egyes cégek akár már évtizedek óta.

Könnyű leinformálhatóságunk magával hozza, hogy új partnereinknek nem kell kétségekkel belevágniuk a közös ügyletekbe, a hírünk megelőz bennünket és biztonságot nyújt már a közös munka megkezdése előtt ügyfeleinknek.

A Krimzon Kft fejlődési útja bár nagy ívet járt már be, de még korán sem ért véget.

Rövid és hosszútávú terveink is magában foglalják a nagyléptékű fejlődés lehetőségét, a piaci térhódítás további dimenzióit és a magyar igények legmagasabb színvonalú kielégítését.

Ha kiszámítható, megbízható és üzletileg stabil partnert keresel az import gyümölcs és zöldség értékesítéshez, hisszük, hogy nálunk jobbat nem is választhatsz.

Sikereink, hosszútávú együttműködéseink és céljeink hatékony megvalósítás mind-mind alá is támasztják ezt!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Keress minket még Ma, és kezdjük meg a közös munkát akár már holnap!

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista