MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

EGY PROFESSZIONÁLIS ZÖLDSÉGVÁLOGATÓ NAGYON NAGY HASZNÁRA LEHET EMIATT A GAZDASÁGOKNAK

EGY PROFESSZIONÁLIS ZÖLDSÉGVÁLOGATÓ NAGYON NAGY HASZNÁRA LEHET EMIATT A GAZDASÁGOKNAK

A földről felszedve akár egészen a konyhakész állapotig- egy jól összeállított gépsor elképesztően nagy segítség lehet a gazdaságok számára

A megnövekedett piaci elvárások sok esetben megnövelik a gazdaságok feladatállományát, amihez sokszor kapacitásbővítésre és a gépparkok bővítésére is szükség lehet.

 

Ugyan is a betakarítással még nem ér véget a folyamat, ebben az állapotban a termés még nem kerülhet kereskedelmi forgalomba.

 

A betakarított terméseket válogatni, mosni és adott esetben polírozni is szükséges azért, hogy azokat a legjobb feltételek mellett lehessen értékesíteni.

A szortírozás során az eltérő minőségű terméseket külön kategóriákba és csoportokba osztják.

Gazdaságilag nagyon is jó döntés, ha a termés jól van szegmentálva, hiszen így akár a prémium kategóriától egészen a másodosztályig megtörténhet az értékesítés.

A precíz válogatás maximális profit realizálást jelenthet, hiszen ennek köszönhetően értékesíthető a legtöbb betakarított termék.

Egy professzionális zöldségválogató nagyon nagy hasznára lehet emiatt a gazdaságoknak, és a profitnövekedés miatt egy gyorsan megtérülő befektetésnek is számít.

Speciálisan az adott típusú termékekre szakosodva, többféle válogató megvásárlására is van lehetőség.

A részletekért tekintsd meg kínálatunkat vagy keresd munkatársainkat!

A zöldségek és gyümölcsök kinézete szintén hatalmas hatással van a későbbi realizált nyereség mértékére.

Főleg az impulzusvásárlás esetén lényeges, hogy a termés ne csak jó minőségű, de kívánatos is legyen a vásárlók számára.

Manapság egyre több inger ér minket, így az ingerküszöb is jóval magasabb, mint korábban, amit nehéz megugrani megfelelő technológia nélkül.

A Krimzon Kínálatában kivételesen sok féle zöldség és gyümölcs mosó található, melyek minősége egytől egyig kiváló, de funkciójukban nagy lehet az eltérés.

Az optimális választáshoz, kérjük keresd fel kollégánkat, aki készséggel áll rendelkezésére!

A valóban magas minőségű termékek csak akkor eladhatóak akként, ha valóban úgy is néznek ki.

Ennek eléréséhez elengedhetetlenül fontos egy polírozó gép, ami relatíve kevés idő alatt rendkívül kívánatos kinézetet biztosít a betakarított termés arra predesztinált részének.

Kifejezetten a gyökérgumós zöldségek, mint burgonya, répa vagy retek esetén nagyon fontos, hogy a gazdaság felszerelkezzen egy kiváló minőségű polírozó géppel!

Modern technológiai kivitelezése lehetővé teszi, hogy olyan kíméletesen tisztítsa és polírozza meg a terményeket, hogy azok ne sérüljenek, pusztán sokkal vonzóbbak és kívánatosabbak legyenek!

A Krimzon Kft sok éves tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági és feldolgozó ipari kis és nagy gépek forgalmazásában.

Magyarországon számtalan gazdaságot segítettünk már hozzá a kitűzött céljainak megvalósításához és a kisebb vagy akár nagyobb volumenű fejlődéshez. 

Egyedi új és használt gépvásárlásoktól kezdve, akár komplett gépsorok összeállításának megtervezését, beszerzését és kivitelezését is tudjuk vállalni. És szükség esetén még a finanszírozási kérdésekben is szakértő segítséget nyújtanak kollégáink.

Ne kockáztassa tőkéjét, mikor vállalkozása fejlesztéséről van szó, bízza magát a piac egyik legjobbjára.

Büszkén állíthatjuk, hogy több, mint 20 éves tapasztalatunk a munkagépek forgalmazása terén 100%-os biztonsággal teszi lehetővé, hogy ügyfeleink számára a legjobb és legbiztonságosabb megoldásokat nyújtsuk. 

Egyedi szervízgaranciánk is azt támasztja alá, hogy teljes felelősséget vállalunk munkánkért és az általunk forgalmazott termékekért!

Keresd kollégáinkat bizalommal elérhetőségeinken, ha kérdésed merülne fel, vagy kész tervei vannak a fejlesztésekkel, gép beszerzésekkel kapcsolatban.

Deszki telep helyünkön személyesen is várjuk ügyfeleinket, ahol prezentálni is tudjuk munkásságunkat.

Várjuk jelentkezésedet!

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista