MEZŐGAZDASÁG, AGRÁR HÍREK, CIKKEK, ÉRDEKESÉGEK

A HASZNÁLT TRAKTORHOZ NEM FELTÉTLENÜL OLCSÓN, INKÁBB MEGBÍZHATÓAN KELL HOZZÁJUTNI!

A HASZNÁLT TRAKTORHOZ NEM FELTÉTLENÜL OLCSÓN, INKÁBB MEGBÍZHATÓAN KELL HOZZÁJUTNI!

A használt traktorhoz nem feltétlenül olcsón, inkább megbízhatóan kell hozzájutni! A használt mezőgazdasági munkagépek vásárlásának renoméját leginkább a meggondolatlan vásárlások okozta csalódások rombolják

Nagyon sok mindenre oda kell figyelni ugyanis, ha használt gépek vásárlásáról van szó.

 

Nem elég a típusnak utánanézni, ismerni kell a megvásárolandó gép előéletét, aktuális állapotát, eddigi szervíz előéletét és így tovább.

 

Ha valaki megfontolatlanul, átgondolatlanul csap bele a használt traktor vásárlásba, pusztán azért, mert talált egy rendkívül olcsó ajánlatot, az az esetek döntő többségében nagy valószínűséggel csalódni fog.

És az ilyen csalódások rontják a renoméját az egyébként becsületes és megbízható használt traktor kereskedéseknek.

Van az a sztereotípia használt autók vásárlása esetén is, hogy a kereskedéseket messziről el kell kerülni, mert minden kereskedő átveri a vevőit.

Nem állítjuk, hogy a feltételezés minden alapot nélkülöz, de mégis csak egy előítéletről beszélünk.

Ha pedig szembe állítjuk ezzel a magánszemélyeket, szinte felfoghatatlan, miért is éreznénk magunkat nagyobb biztonságban egy hozzá nem értő által.

Ezzel a kijelentésünkkel nem szándékozunk senkit megbántani, mert mint ahogyan a kereskedések között is sok megbízható található, úgy a magánszemélyek körében is sok a lelkiismeretes személy.

Azonban egy magánszemély ugyan úgy jobb színben tüntetheti fel eladó járművét, és a későbbi felelősség alól is sokkal könnyebben ki tud bújni, mondván ő nem ért hozzá, nem tudhatta, hogy baja van a megvásárolt gépnek, és így utólag már azt sem tudja megállapítani, hogy a meghibásodás oka a vásárlás előttre, vagy éppen utánra datálható.

Ugyan ez a helyzet a mezőgazdasági gépvásárlások területén is.

Nem gondoljuk, hogy egy magánszemély által kínált munkagép feltétlenül biztonságosabb választás, mint egy megbízható kereskedés által kínált.

A kulcsszó azonban a megbízható ebben az esetben.

A Krimzon Kft leinformálhatóan jó minőségű, átvizsgált és minősített használt traktorok kereskedésével foglalkozik kizárólag.

Nálunk nem fordulhat elő, hogy valaki egy leharcolt roncsot kapjon, vagy hogy a munkagép kezdetekben hibátlannak tűnik, aztán használat közben kipotyognak a csontvázak a szekrényből. 

Eddigi ügyfeleink sokasága készséggel garantálja, hogy a Krimzonnal kötött üzletek soha nem fulladtak katasztrófába, mert mi pontosan azt vállaljuk, amit teljesíteni is tudunk.

És hogy a lehető legbiztonságosabb érzés legyen ügyfeleink számára a használt traktor vásárlás, a piacon szinte egyedülálló szervízgaranciával vállaljuk a megrendelések teljesítését.

Import traktoraink a legjobb és legkedveltebb márkák sláger darabjai, áruk pedig tökéletesen tükrözi állapotukat.

Aki gombokért szeretne használható, probléma mentes használt mezőgazdasági munkagépet vásárolni, és első sorban csak az ár alacsonyságát tartja szem előtt, az bizony jó eséllyel meg fogja magát égetni.

Aki viszont inkább azt veszi figyelembe, hogy a vásárlás biztonságos legyen és megbízható forrásból történjen, nyugodt és kiegyensúlyozott módon végezheti majd munkáját vásárolt gépével.

És nem kell attól sem tartania, hogy az adás-vétel lezárása után nem lesz majd kihez fordulnia, ha bármi probléma felmerülne.

Egy megbízható kereskedéshez bármikor fordulhatunk, akár a szerződéskötés után is. Jó szívvel ajánljuk magunkat egészen a kezdetektől a teljes folyamaton át az átadásig minden részletben szakértő segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

A tőlünk vásárolt használt traktorok átvizsgálva, érvényes papírokkal, kiváló állapotban kerülnek leszállításra.

Érdeklődés esetén várjuk a jelentkezéseket Deszki telep helyünkön, vagy a weboldalunkon található bármely elérhetőségünkön.

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem és palánta forgalmazás. 

MICHALAK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA.

Elérhetőség

+36-30/559-1552

OFFICE@KRIMZON.EU

1071 BUDAPEST, DEMBINSZKY U. 38/III 28

Levelezési cím

6772. Deszk. Széchényi István 51/b

Telephely
Kérjük, amennyiben szöveg elírást, vagy technikai problémát tapasztal, jelezze: Bakó Krisztián. Online marketing specialista